Documenten

Beleidsplan

In ons beleidsplan ‘Stappen zetten’ vertellen we hoe wij ons inspannen om het Ubomi Obutsha Centre een beter perspectief te bieden. Lees hier ons beleidsplan.


Financieel jaarverslag

In ons financieel jaarverslag lichten wij de behaalde resultaten over het afgelopen jaar toe. Lees hier ons laatste financieel jaarverslag.
Oudere jaarverslagen zijn opvraagbaar door te mailen naar info@ubominederland.nl. 


SUON Informatiedocument

Suon ondersteunt het Ubomi Obutsha Centre in Gqeberha (Port-Elizabeth) in Zuid Afrika omdat wij vinden dat alle kinderen recht hebben op gelijke ontwikkelingskansen. Ons doel is dat zoveel mogelijk kinderen met hulp van het centrum deze kansen krijgen. Lees in dit infomatiedocument hoe we dit doen.


UOC Informatiedocument

Het Ubomi Obutsha Centre is een buurtcentrum in het Kwazakhele township in Gqeberha (Port-Elizabeth) in Zuid Afrika. Zij richt zich op de behoeften van kwetsbare kinderen en hun gezinnen. Lees in dit informatiedocument hoe zij dit doen.


Financieel jaarverslag 2021

In ons financieel jaarverslag lichten wij de behaalde resultaten over het afgelopen jaar toe. Lees hier ons financieel jaarverslag over 2021.


SUON over de jaarvergadering van het UOC van februari 2023

In februari 2023 hield het Ubomi Obutsha Centre haar 2e jaarvergadering. In deze notitie geven we een terugblik op deze jaarvergadering en leggen we uit wat de Board van het UOC doet.


Verslag van de jaarvergadering van het UOC februari 2023

Hier lees je de verkorte versie van het verslag van de directeur van het UOC, Mark Lawler. Vertaald in het Nederlands door SUON.