Geld doneren

SUON is enorm gebaat bij donaties, klein en groot, werkelijk alles is welkom! Het donatiegeld wordt, in overleg met de directeur van het Ubomi Obutsha Centre, voor verschillende doeleinden gebruikt in lijn met de projecten en ons beleidsplan.  

Wij zijn een kleinschalige stichting zonder winstoogmerk. Hierdoor kun je er als donateur vanuit gaan dat 95% van je donatiegeld ook daadwerkelijk naar het project gaat. De overige 5% wordt gebruikt om de stichting te bekostigen. Daarnaast zijn we in het bezit van een ANBI-status. Dit betekent dat donaties fiscaal aftrekbaar zijn voor zowel particulieren als bedrijven. Kijk op de website van De Belastingdienst voor meer informatie.

Doneer je tijd en kom in actie 

Naast het doneren van geld, kan je natuurlijk ook jouw tijd schenken door in actie te komen voor SUON en het Ubomi Obutsha Centre en zo geld ophalen. Hieronder omschrijven we een aantal voorbeelden van acties die je zou kunnen doen ter inspiratie. Deze lijst is niet uitputtend, dus wees creatief!  

Vertel ons wat je gaat doen, dan kunnen we je helpen om je actie te promoten! Heb je informatiemateriaal nodig, laat het ons ook weten, dan denken we met je mee.  Stuur een mailtje naar info@ubominederland.nl.