Vaste donateur

Wil jij SUON en daarmee het Ubomi Obutsha Centre in Zuid-Afrika structureel steunen? Dat kan!  

Als jij maandelijks een donatie doet aan SUON ben je Buti (broer) of Sissi (zus). Dit ben je in Zuid-Afrika wanneer je bij een groep hoort. Vorm dus met ons een groep om het Ubomi Obutsha Centre een handje te helpen!  

Dat is niet alles! Als je je nu opgeeft als vaste donateur krijg jij in je derde maand als vaste donateur een gratis verjaardagskalender cadeau om je te bedanken!  

Let op! Helaas werken wij (nog) niet met automatische incasso’s. Voor het maandelijks doneren aan SUON dien je zelf bij je bank aan te geven dat je een periodieke overschrijving wilt doen. Je kunt dan maandelijks een bedrag laten overmaken naar:

IBAN: NL25 ABNA 0599110813
t.n.v.: ST Ubomi Obutsha NL

Wil jij Buti of Sissi worden èn een gratis verjaardagskalender ontvangen? Stuur een mailtje naar info@ubominederland.nl. Als je geen kalender wilt ontvangen, dan kun je je vaste donatie zoals hierboven beschreven invoeren als periodieke overschrijving bij je eigen bank en hoef je ons geen mail te sturen.

Als donateur wil je natuurlijk weten wat er met je geld gebeurt. Dit lees je onder andere in onze nieuwsbrief. Wil jij op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen van SUON en het Ubomi Obutsha Centre in Zuid-Afrika? Schrijf je dan ook in voor de nieuwsbrief.