Nieuwe T-shirts

Alle vrijwilligers van het Ubomi Obutsha Centre hebben in 2018 een nieuw T-shirt met het logo van het centrum erop gekregen. De vrijwilligers die bij het centrum werken, komen zelf ook allemaal uit het Kwazakhele Township en leven zelf ook in armoede. Een nieuw T-shirt is een zeer welkom cadeautje en geeft hen het gevoel gewaardeerd te worden.

Ook in 2015 hebben de vrijwilligers en ook alle kinderen een nieuw T-shirt gekregen met het logo van het centrum erop van ons gekregen.

In 2014 heeft het Ubomi Obutsha Centre een nieuwe beloning gegeven aan de kinderen die trouw naar de life skills activiteiten kwamen die het centrum aanbiedt: mooie T-shirts met het nieuwe logo erop! De kinderen die 60% van de tijd (of vaker!) aanwezig waren bij de activiteiten van het afgelopen jaar kregen allemaal een T-shirt. Een dergelijke beloning hebben de kinderen soms nodig als extra stimulans om het centrum te blijven bezoeken en deel te nemen aan de leerzame activiteiten. Vanuit huis is deze motivatie er soms niet en in deze situaties is het natuurlijk juist belangrijk dat de kinderen naar school gaan en het Ubomi Obutsha Centre bezoeken. SUON heeft bijgedragen aan de aanschaf van deze T-shirts.