Twaalf jaar lang heb ik met passie het penningmeesterschap van SUON ingevuld. In deze jaren heb ik veel geleerd en plezier gehad. Daar ben ik dankbaar voor. Nu is het voor mij tijd om het penningmeesterschap los te laten. Omdat ik nog steeds volledig achter de werkzaamheden van SUON sta, blijf ik me inzetten voor verschillende activiteiten die de stichting onderneemt. Maar meer vanaf de achtergrond.

Dit betekent dat we op zoek zijn naar een nieuwe penningmeester.

Als penningmeester ben je een soort schatbewaarder en regel je alle financiële zaken. Je betaalt de rekeningen en controleert de inkomsten. Daarnaast bepaal je, in samenspraak met het bestuur, of de plannen van SUON financieel haalbaar zijn. SUON probeert maandelijks online te overleggen en daarnaast wordt er een paar keer per jaar fysiek op wisselende locaties vergaderd.

Het gaat om een vrijwillige (maar eervolle) functie. Lijkt het jou een mooie uitdaging je in te zetten voor SUON en je bezig te houden met financiën? Stuur je motivatie naar info@ubominederland.nl.

Ik zal ervoor zorgen dat je goed wordt ingewerkt en dat alles op de juiste manier wordt overgedragen. Dit kunnen we in overleg aanpakken. Als je vragen hebt over de functie, neem gerust contact met me op (vanessa@ubominederland.nl).